Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de pàgina

QUI SOM

Des de 1962 Treballant per tu

El negoci familiar inicia al 1962 amb en Jordi Collelldevall, des de fa mes de 60 anys estem al costat dels nostres clients treballant per donar el millor servei sent una assessoria líder de la forma més eficaç i ràpida per assegurar-nos el benestar i la seguretat dels nostres clients amb un tracte directe i personalitzat.

Contacta'ns

El nostre compromís

A Collelldevall tenim un equip de professionals experts en assessorar a empreses oferint una atenció professional i personalitzada.

Som una assessoria líder especialitzada en serveis d'assessoria global, gestió i consultoria. Destaquem per la qualitat del nostre servei que ens permet desenvolupar la nostra feina amb total garantia cap als nostres clients.

Firma
Persona treballant

Sempre amb tu

Posem a la vostra disposició els nostres coneixements per ser capaços d'aportar solucions reals

  • La millor estratègia

    La nostra feina consisteix en assessorar i oferir solucions per prendre decisions sense que corri riscos.

  • El millor servei

    Experts sobre qüestions fiscals, laborals, comptables i jurídiques amb mes de 60 anys de carrera.

  • Atenció personalitzada

    Atenció al moment rapida, efectiva i de qualitat.

Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix cap dada personal dels usuaris sense el seu coneixement. Però, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de GESTORIA COLLELLDEVALL, S.L. que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a elles. Més informació a la nostra política de cookies